/A community takes back a building/

With a strong commitment to stay within their humble city, Zurb teamed with MODULUS to find an existing building that could meet their long term needs and then creatively transform it into a new home as a reflection of both their design goals and an inspiration to their creative team.

With no ability to add square footage and a tight budget – the challenge became to alter a multi-tenant, flat faced, lifeless building into a space and environment that created both image and impact for the company to expand its horizons and success forward.

Combining warm materials with bold and energetic spaces -  the changes were simple yet impactful, and tied closely with the company’s philosophy and focus. Specific spaces eliminated, and others taken back to change from vehicular to pedestrian, once again place the people and community above the fast paced. A place to connect, to care, and to re-engage.