Plan changes to the Customer Experience Center start with a more fluid approach to the wall and ceiling transitions, as well as how customers and employees will circulate throughout the space.

  • Patterned film has been added to the employee entry and front lobby glazing to add screening and branding/interest
  • Security has been added to the space via an optical turnstile
  • Storage and Phone/Conf have been swapped to relocate entry to storage and maximize space allocation as well as move the door out of the lobby
  • (4) 55" screens for welcoming are located across from the banquette and cabinetry area, with the existing columns now concealed within the walls
  • Coffee and customer use areas have been swapped out
  • (5) customer use cases screens (55") have been added across from the conference room
  • The center area now depicts the ability to have bartop height seating and various layouts for events and mingling
  • Switch glass (electronically controlled glazing) has been added at the conference room to open up the space and provide flexibility

Click on the images below for enlarged images, and click arrows to proceed to next rendering