LargeBW_ProteinSimple.jpg
 

PROTEIN SIMPLE

San Jose, California
 
 

Helping thousands of researchers around the world resolve their protein analysis problems and reveal new insight through simpler protein tools  - the interior space encompassing Protein Simple's new home needed to respond to creative minds and a refined approach that reflected this unique direction in a biomedical company

 
 
 
 
 
 

using the simplicity of the protein molecule itself, a rhythm and order was established that formed a coherent approach towards the spatial development of the interior

 
 
 
 
 

Acoustical baffles and integrated lights permeate  the concept throughout the central axis.

Colors and arrangement correlate to the simple protein arrangement, tying space to purpose.

 
 
LargeBW_PS1.jpg
 
 
 

White washed accoya, carmelized bamboo, inlaid tile, indoor/outdoor pavers, and a custom designed thin profile reception stand complete the subtle statement of the lobby, tinged by colors drawn from the corporate identity

 
 
 
 
 
 
LargeBW_PS2.jpg
 
 

simple spaces evolve throughout the interior, bringing company identity and atmosphere together

 
 
LargeBW_PS3.jpg