modulus_20170613_0558-2.jpg

MONTAGUE CORPORATE CENTER

 

San Jose, California

modulus_20170613_0410.jpg

Intricate shadows and details permeate the transformation of an existing campus building into a hi-tech environment through strategic integration of custom fritted glass, laser cut screens, and strong geometric lines woven from entry to engagement to experience. 

endor1.jpg
modulus_20170613_0405b.jpg
modulus_20170613_0389b.jpg
modulus_20170613_0172-Edit.jpg

CNC cut wood screen, balanced by lines of recessed lighting, conceals the vertical circulation and anchors both lobby and ancillary spaces. The angled walls and floating canopies of the break area lay the groundwork for creativity in a simple, yet dramatic atmosphere, for developing ideas and emphatic collaboration. 

modulus_20170613_0007.jpg
modulus_20170613_0124-Edit.jpg